Кожен четвертий українець готовий проголосувати на виборах Президента за Віктора Януковича. Про це свідчать дані компанії Research & Branding Group, яка провела дослідження громадської думки жителів України щодо їхньої оцінки поточної ситуації в країні.

Якби вибори Глави держави проводилися зараз, то перемогу на них отримав би нинішній Президент Віктор Янукович. За нього віддали б свої голоси 25% громадян.

Друге місце зайняв би лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, якого підтримують 14% виборців. При цьому Юлія Тимошенко і Петро Порошенко можуть розраховувати на підтримку лише 8%, Арсеній Яценюк - 5% громадян.

Замикають рейтинг лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок та керівник КПУ Петро Симоненко - за них готові проголосувати 4% виборців.

Варто також зазначити, що, за даними соцопитування, близько половини українців (47%) в цілому позитивно оцінюють московські домовленості Віктора Януковича про зниження ціни на газ і надання Росією кредиту Україні. При цьому протилежної точки зору дотримується менша кількість громадян - лише 27% опитаних.

Як зазначають в кампанії Research & Branding Group, збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю в 24-х областях України, АР Крим, містах Київ і Севастополь.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

561