Правоохоронці Волинської області встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, в якій внаслідок зіткнення вантажівки з пасажирським автобусом травмувалося п'ятеро людей. Про це повідомляє відділ зв'язків із громадськістю УМВС у Волинській області.

З тілесними ушкодженнями до лікарні доставили п'ятьох пасажирів, ніхто з них серйозно не постраждав.

На місце події відразу виїхали правоохоронці. Попередньо встановлено, що 29 грудня близько 8:30 в місті Нововолинську 24-річний житель селища Любешів за кермом автомобіля DAF не витримав безпечної дистанції та скоїв зіткнення з рейсовим автобусом «ПАЗ» під керуванням 28-річного мешканця Нововолинська.

В результаті в травматологічне відділення Нововолинської центральної міської лікарні госпіталізовано п'ять пасажирів у віці від 18 до 30 років.

За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені обставини скоєння аварії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

152