Депутати Львівської міськради на своєму засіданні в понеділок не погодили надання в оренду приміщень для районного управління Держказначейства у Сихівському та передачу з комунальної у державну власність приміщень для райуправління відомства у Шевченківському районах.

«Депутати не погодили надання в оренду нежитлових приміщень для казначейства на проспекті Червоної Калини та передачу з комунальної власності в державну нежитлових приміщень на вулиці Городоцькій, 16 для районних управлінь Державної казначейської служби України», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє «Укрінформ».

За його словами, таким чином обранці висловили свій протест проти затягування казначейськими службами проплат для обласного центру. На кінець грудня вони не пропустили більше 90 мільйонів гривень, призначених на ремонт доріг та інші потреби обласного центру.

Як раніше повідомляв ForUm, 17 грудня Львівська обласна рада позбавила обласну державну адміністрацію делегованих їй повноважень. Перед цим обласна рада вирішила припинити договірні відносини з обласною державною адміністрацією і виселити її з приміщень, які вона орендує у ради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

178