Унаслідок ДТП у центрі міста Макіївка на Донеччині, що сталася о 6.00 ранку в понеділок, 30 грудня, пасажир і пішохід загинули на місці, ще двоє доставлені в лікарню. Про це повідомляє прес-служба Донецького обласного управління ДАІ.

«Попередньо було встановлено, що водій автомобіля Toyota Prado, рухаючись зі сторони центру міста в напрямку залізничного вокзалу, навпроти магазину «Фуршет» не впорався з керуванням, не забезпечив безпеку руху і скоїв наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину дороги в зоні дії пішохідних знаків «Пішохідний перехід». Унаслідок наїзду 25-річний пішохід, житель Макіївки, загинув на місці автопригоди. Після наїзду на пішохода автомобіль виїхав на ліве узбіччя та вчинив наїзд на освітлювальну опору, яку від удару було зруйновано. Унаслідок ДТП 19-річний пасажир авто також загинув на місці автопригоди», - йдеться в повідомленні.

19-річний водій автомобіля і 20-річна дівчина-пасажир отримали тілесні ушкодження та були доставлені в міську лікарню, ще один 18-річний пасажир Toyota під час ДТП не постраждав.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182