Прем'єр-міністр України, глава Партії регіонів Микола Азаров вірить, що 2014 рік стане роком продовження позитивних змін у житті країни й кожного її жителя. Про це, як повідомляє прес-служба ПР, йдеться в його привітанні однопартійцям і співгромадян з Новим 2014 роком.

Азаров зазначив, що Україна продовжує розвивати добросусідські взаємовигідні відносини з країнами СНД, і з Євросоюзом, відстоюючи свої національні інтереси.

«Історичні домовленості про зниження ціни на російський газ і відновлення в повному обсязі торгово-економічних відносин і промислової кооперації з Російською Федерацією відкривають нові можливості для розвитку економіки держави, дозволяють впевнено планувати подальший розвиток країни та підвищення соціальних стандартів», - підкреслив він.

Прем'єр запевнив, що разом з тим незмінним для України залишається курс на євроінтеграцію. «Ми отримали надійні важелі для того, щоб стабілізувати фінансово-економічну ситуацію в державі, продовжити модернізацію нашої економіки і, нарешті, на сильних позиціях створити зону вільної торгівлі з Євросоюзом, водночас маючи зону вільної торгівлі з СНД», - підсумував глава уряду.

Нагадаємо, на засіданні російсько-української міждержавної комісії під головуванням президентів України і Росії Віктора Януковича і Володимира Путіна 17 грудня було прийнято рішення про зниження вартості російського газу для України на третину - до 268,5 долара за тисячу кубометрів, а також про купівлю Росією євробондів України на 15 мільярдів доларів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

333