В Олевському районі знайдено підлітка, який пішов за ялинкою і заблукав у лісі.
 
Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю управління МВС України в Житомирській області, 12-річного хлопчика шукали понад двісті співробітників міліції, рятувальників, лісників та небайдужих жителів села Жубровичі.
 
Хлопчик опинився в лісі, підшукуючи ялинку до новорічних свят. З товаришем, з яким разом прийшли, розпрощався близько 16.00, запевнивши його, що пройдеться ще трохи по лісі вздовж села, проте додому не повернувся.
 

«Ми покликали на допомогу всіх своїх сусідів і місцевих лісників і стали шукати сина самостійно. Проходили по лісу до темної ночі, гукали його, однак ніхто не відгукувався», - розповів його батько.

Близько 11:00 наступного дня вони звернулися в міліцію.
 

«По тривозі був піднятий особовий склад місцевого райвідділу, а також міліція сусідніх районів - Ємільчинського, Лугинського та Овруцького», - повідомив начальник УМВС Житомирщини Анатолій Лазарєв.

До невідкладних розшукових заходів долучилися і співробітники ДСНС, лісництва, а також жителі не тільки Жубровичів, але і сусідніх сіл. Всього понад двісті чоловік, розділених на 15 пошукових груп, прочісували ліс і прилеглі лісові масиви.

Дитину знайшли за 20 кілометрів від села, на кордоні Ємільчинського та Олевського районів. Він відрубав нижні гілки ялинки і переночував під деревом.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

303