Кількість жертв пожежі, що сталася в суботу вранці в одному з вагонів пасажирського поїзда в південному індійському штаті Андхра-Прадеш, склала 26 осіб, дев'ять постраждали.

Раніше повідомлялося про 23 жертви пожежі. В момент загоряння у вагоні експреса, який прямував з міста Нандед в місто Бангалор, перебували, за різними даними, від 64 до 72 осіб. Багато хто з пасажирів, рятуючись від вогню, вистрибували у вікна. За словами представника Індійських залізниць С. Гупти, більшість загиблих задихнулися від диму.

Причина пожежі поки невідома. Зі столиці Андхра-Прадеш Хайдарабад в округ Анантапур, на території якого сталася пожежа у вагоні, вирушила команда слідчих і судмедекспертів, повідомляє РІА «Новости».

Прем'єр-міністр Індії Манмохан Сінгх висловив співчуття родичам загиблих і наказав владі Андхра-Прадеш і залізничникам зробити все, щоб надати швидку допомогу постраждалим.

Міністр залізниць Маллікарджун Харге оголосив, що родичі жертв трагедії отримають по вісім тисяч доларів, а потерпілі - по 800 доларів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

4623