До 30 грудня 2013 року всі соціальні виплати будуть профінансовані. Про це прем'єр-міністр Микола Азаров написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Наприкінці цього тижня нам вдалося сконцентрувати і направити в регіони великі суми по виплаті заробітних плат, пенсій, стипендій, соціальних виплат. Ставиться завдання: до 30-го числа закрити всі проблеми, які існують в цьому напрямку», - сказав Азаров.

При цьому він закликав повідомляти уряду про факти невиконання соціальних зобов'язань на місцях. «Тобто ми повинні знати про те, де будуть траплятися конкретні факти невиплат. Щоб ми могли до 30 числа їх поправити», - зазначив Азаров.

Крім того, за словами прем'єр-міністра, необхідно сконцентрувати великий обсяг грошей для того, щоб з 1 січня, з перших днів нового року виплачувати пенсії, в той час як практично більша частина країни буде на новорічних канікулах».

«Так що я сподіваюся, що наші пенсіонери також не будуть мати проблем у новому році», - підсумував Азаров.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович доручив прем'єр-міністру Миколі Азарову до 30 грудня вирішити питання з погашенням заборгованості по зарплатам працівникам бюджетних установ Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

4717