Народний депутат від фракції «Батьківщина» Віталій Ярема заперечує, що бив співробітника ДАІ в Києві.

Про це він сказав сьогодні під час брифінгу в Штабі національного опору, коментуючи інформацію в ЗМІ, що він нібито побив співробітника ДАІ під час виконання ним службових обов'язків.

Так, Ярема зауважив, що о 23 годині 24 грудня чергував на Майдані Незалежності. До нього звернулися активісти, які повідомили, що на вулиці Великій Житомирській працівники ДАІ заблокували автомобілі, якими підвозились продукти харчування і дрова на Майдан.

Депутат прибув на місце і попросив співробітників ДАІ пояснити, чому вони затримали вантаж. «Одна з мотивацій майора була про те, що автомобілі затримані, оскільки немає документів на вантаж», - повідомив Ярема і додав, що сказав працівникам ДАІ, що це його власний вантаж, оскільки його громадська приймальня знаходиться на Майдані і вантаж потрібний для забезпечення її діяльності, повідомляє «УНІАН».

Незважаючи на це, зауважив Ярема, один з автомобілів ДАІ все одно заблокував рух автомобілів з вантажем. «Я підійшов до водія цього транспортного засобу (ДАІ. - Ред.), відчинив двері, попросив представитися, сам представився, що я народний депутат Ярема, на що він різко став зачиняти двері. Я йому не дав цього зробити, після чого він завдав мені удар у район живота», - сказав Ярема і додав, що після цього «взяв його руку (працівника ДАІ. - Ред.) і відкинув назад».

У той же час, зазначив Ярема, представник ДАІ «сьогодні заявив, що я його вдарив». «Це був не удар, а просто відкинута рука», - сказав депутат і додав, що у нього є свідки і відео цього інциденту.

Нагадаємо, керівник прес-служби ГУ МВС України в Києві Ольга Білик раніше заявила, що міліція перевіряє інформацію про те, що народний депутат України, колишній начальник Київського главку міліції Віталій Ярема вдарив інспектора ДАІ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

198