У Криму на стаціонарному посту ДАІ «Чонгар» правоохоронцями був зупинений автомобіль, у якому перевозили зброю та наркотики. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю ГУМВС України в АР Крим.

Незадовго до цього інспекторам надійшла оперативна інформація про те, що в напрямку з автономії їде машина, в салоні якої можуть перевозити незаконний вантаж.

На місце була викликана оперативна група Джанкойського міськвідділу міліції та фахівці вибухотехнічної служби. Автомобіль з вказаним номером був зупинений. У машині знаходилися водій і двоє пасажирів. У сумці, яку витягли з салону, правоохоронці виявили предмет, схожий на гранату, ніж, перероблений з німецького штик-ножа, і патрони до вогнепальної зброї. Крім цього, в машині лежали дві пачки сигарет, частина з яких була начинена речовиною сіро-зеленого кольору з характерним запахом марихуани.

Всі троє затриманих - мешканці Запоріжжя. За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України. Вилучені предмети направлені на експертизу, за результатами якої буде прийнято рішення згідно з чинним законодавством.

Відповідно до санкції вказаної статті зловмисникам загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

129