«Президент Віктор Янукович звільнить чиновників, які неефективно виконували його програму», - сказав політичний аналітик В'ячеслав Піховшек, коментуючи анонсовані президентом кадрові перестановки.

«Це рішення Президента вже давно назріло і «перезріло». Глава держави пояснив його гальмуванням виконання його фундаментального Указу, яким затверджено Національний план дій на 2013 рік щодо реалізації Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», - сказав Піховшек.

Він зазначив, що посади можуть втратити ті високопосадовці, які не виконали поставлені перед ними завдання.

«Мені, звичайно, невідомо про відповідальність яких конкретно чиновників говорив Президент України. Але достатньо відкрити сам Національний план дій, щоб зробити власний висновок, що саме було заплановано і не зроблено. Національний план дій - це не бутафорія і не «фількіна грамота», це план дій з модернізації країни. Відповідні чиновники повинні заявити, чому, з яких причин не виконали заплановане і пояснити, як збираються надолужити згаяне і в які терміни», - сказав аналітик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

288