Міліціонери Управління Державної служби охорони при УМВС затримали чоловіка, який залишив без телефонного зв'язку жителів Коростеня, повідомили Forum'у в УДСО при УМВС України в Житомирській області.

«Близько 8 години ранку в Коростенський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від оператора підприємства зв'язку про спрацювання сигналізації телефонного кабелю на одній з вулиць райцентру. На місце події негайно виїхав наряд Управління Державної служби охорони при УМВС України в Житомирській області», - йдеться в повідомленні.

Під час огляду правоохоронці помітили відкритий люк телефонного підземного шляхопроводу, в якому виднівся обрізаний телефонний кабель. Поблизу місця події увагу міліціонерів привернув чоловік, який щось ховав під верхнім одягом. Під час поверхневого огляду у нього під курткою знайшли пилку по металу. Молодий чоловік зізнався, що обрізані телефонні кабелі - справа його рук.

«Чоловіка доставили в міськвідділ міліції, де встановили, що це 25-річний безробітній місцевий житель. Тепер триває досудове розслідування. Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику, - позбавлення волі строком до 3 років, що передбачено ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, за якою відкрито кримінальне провадження», - повідомив начальник УДСО при УМВС Петро Базюк.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

123