У Запоріжжі співробітники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю спільно з представниками територіального спецпідрозділу затримали впливового «злодія в законі» на прізвисько Принц.

Як повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України, під час санкціонованого обшуку у «коронованого злодія» вилучено споряджений патронами пістолет «ТТ» зі стертими серійними номерами. Зброя вже направлена на експертизу в НДЕКЦ ГУМВС області.

Також у чоловіка знайшли порошкоподібну речовина, яка імовірно є наркотичною.

«Коронований» в 1990 році Принц неодноразово відбував покарання за скоєння тяжких злочинів на території Грузії та Російської Федерації. Притягувався до кримінальної відповідальності в Україні за незаконний обіг наркотиків.

Після звільнення з місць позбавлення волі «злодій в законі» знову потрапив у поле зору правоохоронців. Влітку цього року в автомобілі, яким він пересувався, УБОЗівці вилучили бейсбольну биту, обріз мисливської рушниці, пістолет з набоями і кокаїн.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту) КК України, яке зараз розглядає Київський районний суд м. Сімферополя.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203