Брокбізнесбанк пропонує нові продукти «Пенсійний» і «Соціальний» для пенсіонерів та одержувачів державної соціальної грошової допомоги. Про це повідомляє прес-служба банку.

Головними перевагами поточного рахунку «Пенсійний» і «Соціальний» є: підвищена процентна ставка на позитивний залишок на рахунку - 12% річних; безкоштовне зняття пенсій та грошової допомоги в будь - якому банкоматі на території України; можливість оформлення додаткової платіжної картки для родича або іншої довіреної особи; безкоштовне поповнення рахунку готівкою з використанням платіжної картки або в безготівковій формі з власних рахунків, відкритих у Брокбізнесбанку; щомісячне безкоштовне SMS-інформування про стан рахунку протягом перших трьох місяців користування; безготівкові розрахунки в торговельній мережі і мережі інтернет - без сплати комісії банку; відкриття поточного рахунку у національній валюті з оформленням міжнародної платіжної картки MasterCard Debit або преміальної платіжної картки MasterCardDebit Gold.

Детальну інформацію про умови продуктів «Пенсійний» і «Соціальний» можна дізнатися у відділеннях банку або в Контакт - центрі за телефонами 044-206-2-206, 0-800-502-100.

Брокбізнесбанк посідає 18 місце за розміром активів і 16 місце за розміром власного капіталу серед 178 банків України. Чисті активи банку становлять 17,7 млрд гривень. Регулятивний капітал - 2,74 млрд грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

149