Комінтернівський районний суд Харкова засудив до 4 років позбавлення волі і штрафу вболівальника ФК «Металіст», який побив стюарда під час матчу з «Чорноморцем».

Як повідомляє прес-служба ФК «Металіст», згідно зі статтею 75 Кримінального кодексу України до нього застосовано відстрочку виконання вироку з випробувальним строком на 3 роки, якщо обвинувачений протягом цього строку не вчинить нового злочину.

Також суд постановив стягнути з обвинуваченого 30 тис. грн на користь потерпілого.

У прес-службі нагадали, що інцидент стався 20 жовтня під час матчу 13 туру Прем'єр-ліги «Металіст» - «Чорноморець», на якому були присутні більше 35 тисяч глядачів.

«В середині другого тайму в проході 41-42 секторів невідомий побив стюарда, який здійснив спробу припинити куріння і розпивання спиртних напоїв на трибуні стадіону», - йдеться в повідомленні.

Хулігана затримали на стадіоні відразу після матчу і встановили його особу. Надалі слідчим відділом Комінтернівського РВ м. Харкова проти підозрюваного Володимира Бойка було порушено кримінальну справу за статтею 296 ч.3 Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2524