Вчора, 25 грудня, у Луцьку пасажирський поїзд сполученням «Сімферополь-Ковель» смертельно травмував двох жінок, які переходили колії у невстановленому місці, повідомляє Підрозділ зв'язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Трагедія сталася близько 13 години дня на виїзді з міста Луцьк на перегоні «Луцьк - Дачне». Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що загиблі - мешканки Луцька 1957 і 1958 року народження. Як повідомили очевидці, жінки йшли вздовж шляхів і спілкувалися. В цей час наближався пасажирський потяг, жінки вирішили перейти на інший бік залізничного полотна, в тому місці, де якраз була попереджувальна табличка «Ходіння по рейках небезпечне».

Локомотив поїзда здійснив наїзд на жінок, від отриманих травм вони померли на місці, зазначив в.о. начальника Волинського лінійного відділу підполковник міліції Ігор Чердак. За словами залізничників, машиніст локомотива подавав звукові сигнали, застосував екстрене гальмування, але жінки, зволікаючи, не встигли зреагувати на небезпеку. На місце події прибула бригада швидкої допомоги, яка констатувала смерть потерпілих. Тіла жінок направили в морг Луцька.

Неподалік від місця події знаходиться міст, по якому можна перейти на іншу сторону, однак жінки вирішили скоротити шлях, але вкоротили собі життя.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

510