На Львівщині правоохоронці встановили особу та затримали підозрюваного у вбивстві 74-річної жительки одного із сіл Яворівського району, тіло якої знайшли в колодязі на власному подвір'ї, повідомляє ВЗГ ГУМВС в області.

В Яворівський райвідділ міліції 21 грудня близько 04.00 надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району згорів житловий будинок, після гасіння пожежі тіло господарки з множинними ранами голови знайшли в колодязі на подвір'ї господарства.

На місці події слідчо-оперативною групою було встановлено, що загиблою є 74-річна місцева мешканка. «В ході проведених слідчо-оперативних заходів встановили і затримали особу, що обґрунтовано підозрюється у скоєнні вбивства пенсіонерки. Ним виявився неповнолітній 16-річний житель Яворівського району, учень 11-го класу однієї з Яворівських шкіл. За словами підлітка, він зайшов до жінки у гості, а яким чином це сталося - пояснити не може», - повідомив перший заступник начальника Яворівського райвідділу міліції підполковник міліції Юрій Моржин.

За його словами, після скоєння жорстокого вбивства будинок старенької хлопець підпалив і пішов.

Зараз школяр перебуває під вартою, правоохоронці встановлюють мотиви злочину. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

298