З метою забезпечення вирішення невідкладних питань Кабінет Міністрів України розпорядженням №1006-р від 25 грудня 2013 року затвердив графік чергувань на новорічні та різдвяні свята. Текст відповідного документа розміщено на урядовому порталі.

Так, 1 січня чергуватиме міністр інфраструктури Володимир Козак, 2 січня - міністр освіти і науки Дмитро Табачник, 3 січня - міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков, 4 січня - міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, 5 січня - міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк, 6 січня - міністр оборони Павло Лебедєв, 7 січня - міністр закордонних справ Леонід Кожара.

Крім того, Кабмін доручив першому заступникові міністра Кабінету Міністрів України Владиславу Забарському забезпечити чергування відповідальних працівників у секретаріаті Кабінету Міністрів України.

Також керівникам міністерств, інших центральних органів виконавчої влади доручено встановити чергування керівних працівників на зазначений період.

Як раніше повідомляв ForUm, Кабінет Міністрів України прийняв рішення про те, що 2,3 та 6 січня в Україні будуть вихідними: українці на Новорічні та Різдвяні свята відпочиватимуть сім днів - з 1 по 7 січня включно.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

222