Президія Федерації профспілок України на засіданні у середу відмовила мітингувальникам у продовженні оренди приміщень у будівлі Будинку профспілок, термін якого закінчився 25 грудня. Про це повідомляє «Укрінформ».

«25 грудня у будинку Федерації профспілок України відбулося засідання президії ФПУ, на якому розглядалося питання щодо доцільності продовження терміну перебування в приміщеннях ФПУ та Жовтневому палаці культури представників опозиційних сил. За результатами засідання представникам євромайдану відмовлено у продовженні оренди», - йдеться у заяві ФПУ.

Згідно з документом, учасників мітингу зобов'язали звільнити приміщення до 30 грудня, а з 31 грудня тут буде проведено санітарну обробку.

ФПУ попередила, що в разі відмови звільнити приміщення, профспілкові лідери звернуться до правоохоронних органів.

Нагадаємо, в Будинку профспілок знаходиться Штаб національного опору, прес-центр, а також кухня та їдальня активістів майдану.

Як раніше повідомляв ForUm, мітингувальники захопили будівлю КМДА і Будинок профспілок.

Народний депутат України від Партії регіонів Олег Царьов вважає, що у захоплених мітингувальниками в Києві адміністративних будівлях необхідно відключити подачу електроенергії і тепла.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

186