У Львові молодик під час сварки зі своїм знайомим схопив зброю і завдав йому кілька поранень в область грудної клітки, живота й ноги. Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю ГУМВС України у Львівській області, подія сталася на території одного з гаражних кооперативів.

«Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що 24 грудня близько 21.00 біля гаражного кооперативу між двома чоловіками виникла сварка, під час якої один з них, безробітний 36-річний житель Львова, зі спецзасобу для відстрілу гумовими кулями вистрілив у груди і живіт своєму знайомому», - повідомив начальник Франківського райвідділу міліції, полковник міліції Віталій Горський.

Постраждалого, яким виявився 26-річний львів'янин, медики швидкої госпіталізували у лікарню, де йому діагностували: вогнепальні поранення лівої половини грудної клітки, області живота і лівого стегна, а також розрив лівого легкого, відкритий перелом ребер, множинні сторонні тіла (гумові кулі в кількості 3 штуки), шок другого ступеня.

Спецзасіб для відстрілу гумовими кулями ПМР калібру 9 мм, зареєстрований на чоловіка, який здійснив постріли, вилучено.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

237