Глава МВС Віталій Захарченко переконаний, що найближчим часом справу про напад на журналістку Тетяну Чорновіл буде розкрито. Про це він заявив під час зустрічі з групою народних депутатів України, повідомляє УЗГ МВС.

Народні обранці прийшли на особистий прийом, щоб з'ясувати обставини інциденту з журналісткою і які заходи зараз вжиті міліцією.

У свою чергу міністр поінформував народних депутатів про те, що зараз над розкриттям цього злочину працюють найкращі фахівці та створена потужна слідчо-оперативна група на чолі з першим заступником міністра внутрішніх справ Віктором Дубовиком. До того ж справа перебуває під його особистим контролем.

«Я переконаний, що найближчим часом цей злочин буде розкрито», - зазначив Захарченко.

Як раніше повідомляв ForUm, розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновіл знаходиться під контролем міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, процесуальне керівництво здійснюється Генеральною прокуратурою України.

Міліція почала розслідувати побиття невідомими журналістки Чорновіл.

Президент України Віктор Янукович доручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку терміново вжити всі необхідні заходи.

Нагадаємо, сьогодні вночі на автодорозі в районі Борисполя невідомі побили журналістку і громадського діяча Тетяну Чорновіл.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

311