Робота Верховної Ради України у новому, 2014 році, навряд чи істотно зміниться.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив лідер КПУ Петро Симоненко.


Він зазначив, що у новому, 2014 році, навряд чи станеться диво і парламент працюватиме на повну потужність.
 

Лідер КПУ пояснив, що «диво», по суті, сталося у жовтні 2012 року, коли в результаті парламентських виборів більшу частину депутатських мандатів отримали представники бізнесу, які, в першу чергу, думають не про Україну, а про власні інтереси. Більше того, цих людей не можна називати патріотами України, оскільки вони виводять свої капітали з країни, повідомляє «Golos.ua».

Також Симоненко підкреслив, що поповнення парламенту п'ятьма новими депутатами, які одержали перемогу на повторних виборах у проблемних округах, суттєво не змінить парламентську картину і розстановку сил.

Лідер КПУ прогнозує, що режим роботи парламенту в 2014 році навряд чи зміниться - і після нового року продовжаться блокування трибуни і фактична відсутність роботи законодавчого органу.

При цьому Симоненко констатував, що Україні в ідеалі варто бути парламентською республікою (при наявності відповідального парламенту, налаштованого на роботу і який печеться про долю країни. - Ред.), відмовившись від президентського правління.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

301