Голова Верховної Ради України Володимир Рибак вважає, що наступний рік для парламенту буде непростим, зокрема, через президентську виборчу кампанію. Про це Рибак сказав під час прес-конференції.

«Він буде непростим», - сказав голова ВР і додав, що у лютому-березні фактично розпочинається президентська виборча кампанія.

За словами Рибака, в парламенті є 5-7 депутатів, які думають, що вони «можуть стати кандидатами в президенти України. В цих умовах парламент буде працювати».

Також, відповідаючи на запитання про головні завдання парламенту на наступний рік, Рибак зазначив, що важливими є питання соціальної підтримки громадян, зокрема, збільшення заробітної плати, пенсій і стипендій, повідомляє «УНІАН».

«Я прошу керівників фракцій, які є в парламенті, не потрібно бігати по мітингах, а треба брати програми, які підтримали наші виборці... Ці програми повинні виконуватися», - зазначив Рибак.

Рибак також додав, що потрібно вирішити, як збільшити прибуткову частину бюджету.

Відповідно, в першу чергу потрібно прийняти закони, які будуть сприяти бізнесу і промисловості, щоб їм не заважали працювати, щоб вони збільшували випуск своєї продукції».

«І буде тоді і бюджет, і поліпшення життя. Це першочергове питання, над яким ВР потрібно працювати», - сказав голова парламенту.

Як раніше повідомляв ForUm, 20 грудня голова Верховної Ради Володимир Рибак достроково закрив ранкове засідання парламенту і оголосив, що наступне пленарне засідання відбудеться 14 січня 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

160