Голова Верховної Ради Володимир Рибак наголошує, що необхідно терміново розслідувати побиття журналістки Тетяни Чорновіл. Про це він сказав сьогодні під час прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.

Спікер зазначив, що вранці його поінформували про цей випадок, і він зателефонував міністру МВС Віталію Захарченку, щоб той пояснив, що відбулося. За словами Рибака, міністр повідомив, що близько 1.30 ночі Чорновіл серйозно побили і пошкодили автомобіль.

За даними голови ВР, Захарченко відразу створив слідчу групу при МВС, і зараз працюють слідчі.

«Цей випадок дуже нехороший. Я прошу, справу потрібно розслідувати повністю і дуже швидко. Поінформувати журналістів і керівництво держави, знайти винних, хто це зробив, і що сталося», - сказав Рибак, повідомляє «УНІАН».

Також Рибак підкреслив, що в державі треба прикласти всі зусилля, щоб такі випадки, як з Чорновіл, ніколи більше не повторилися.

«Вона комусь незручна, але вона така є. Вона висловлює свою думку. Так що її треба так, як ви показуєте на фотографії (журналісти показали Рибаку фото побитої Чорновіл - УНІАН), таке робити? Це неприпустимо», - сказав спікер і додав, що ніколи не підтримував і не підтримує такі дії.

Нагадаємо, міліція почала розслідувати побиття невідомими журналістки Тетяни Чорновіл.

Президент України Віктор Янукович доручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку терміново вжити всі необхідні заходи для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновіл, яке відбулося у вівторок вночі.

Розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновіл знаходиться під контролем міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, процесуальне керівництво здійснюється Генеральною прокуратурою України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

133