Питання підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті в Києві знаходиться на етапі обговорення і поки дата введення нового тарифу не визначена. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції виконуючий обов'язки голови КМДА Анатолій Голубченко.

За його словами, поки він це питання особисто не розглядав, але воно «йде за своєю процедурою, виходячи з того, що голова КМДА Попов прийняв таке рішення (про необхідність переглянути тарифи на проїзд. - Ред.)».

«25 січня - це кінцева дата обговорення, і якщо буде все гладко, то це кінець процедури. Але, мабуть, з 25 січня ніхто піднімати тарифи не буде. З 1 лютого, мабуть», - прокоментував Голубченко вчорашню інформацію в ЗМІ про нібито рішення міської влади запровадити новий тариф у розмірі 3 грн за одну поїздку з 25 січня 2014 року, повідомляє «УНІАН».

Голубченко підкреслив, що поки триває обговорення і ще передбачені громадські слухання. «А після цього буде прийматися остаточне рішення за погодженням Антимонопольного комітету з Міністерством інфраструктури, тобто за процедурою», - сказав Голубченко.

Нагадаємо, заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Костюк заявив 23 грудня, проїзд у громадському транспорті Києва подорожчає з 1,5-2 грн до 3 грн до 25 січня 2014 року.

Наприкінці листопада голова КМДА Олександр Попов (пізніше відсторонений від посади) заявляв, що проїзд у київському транспорті подорожчає з лютого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

116