Два нових боксери підсилили склад «Українських отаманів» на шляху до перемоги в четвертому сезоні WSB - Євген Барабанов і Роман Головащенко.

Барабанов - лідер національної збірної України у ваговій категорії до 69 кг, дворазовий чемпіон України, представник Київської школи боксу. Барабанов виступав за «Отаманів» в минулому сезоні у зустрічі проти команди «Астана Арланс», в якій у рівному поєдинку поступився одному з найсильніших боксерів Всесвітньої серії боксу - українському легіонерові казахської команди Сергію Дерев'янченку, повідомляє «УНІАН».

Головащенко - український важкоатлет, який провів вже 14 боїв на професійному рингу, в 13 з яких здобув перемогу (10 - нокаутом). В 2009 році завоював пояс чемпіона світу за версією GBC і Інтерконтининтального чемпіона за версією IBO. У 2006 році був переможцем Спартакіади України серед дорослих. У складі «Отаманів» Головащенко виступатиме у ваговій категорії до 91 кг.

У сезоні 2013/14 «Українські отамани» вже провели три матчі, у кожному з якого виграли і очолили турнірну таблицю своєї групи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

895