Крим виступить з ініціативою встановити в Києві пам'ятник «Єдності України». Таку пропозицію озвучив голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов на прес-конференції 24 грудня, повідомляє управління інформаційної політики Ради міністрів АР Криму.

«Сьогодні як ніколи для України актуальні слова, написані на гербі Криму, «Процвітання в єдності». Саме тому Крим виступає ініціатором створення такого пам'ятника в столиці нашої Батьківщини. Пам'ятник може стати символом єдності нашої країни», - переконаний Могильов.

Голова Ради міністрів підкреслив, що досвід багатонаціонального Криму зі збереження миру і злагоди в регіоні визнаний на всьому пострадянському просторі. «Крим - територія толерантності та стабільності, де в мирі живуть понад 130 національностей, представники багатьох конфесій, люди різних політичних поглядів», - зазначив він.

Могильов вважає, що вирішувати, де саме в Києві можна встановити пам'ятник «Єдності України», мають кияни. Рада міністрів найближчим часом внесе відповідну пропозицію в кримський парламент.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

112