Заяви про підписання прем'єр-міністром Миколою Азаровим 60 угод у Москві - відверта дезінформація. Про це повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Напередодні робочого візиту прем'єр-міністра України в Російську Федерацію на сайті одного з інформагентств було опубліковано повідомлення про те, що «Азаров підпише у Москві близько 60 угод щодо Митного союзу». Така заява є стовідсотковою дезінформацією громадськості», - сказано в повідомленні.

У департаменті запевнили, що Азаров сьогодні ніякі угоди не підписуватиме. «У Москві глава уряду візьме участь у засіданні Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав. З травня поточного року Україна бере участь у засіданнях Вищої Євразійської економічної ради як спостерігач», - зазначили в уряді.

«Україна продовжуватиме роботу з відновлення нормального торговельно-економічного режиму з країнами Митного союзу», - додали в Кабміні.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Микола Азаров відбув з одноденним робочим візитом у Росію для участі в засіданні Вищої Євразійської економічної ради (ВЄЕР) на рівні глав держав, яке пройде сьогодні у Москві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

102