Слідче Управління столичної міліції розслідує кримінальне провадження за фактом блокування автомобілями центральної частини Києва 2 грудня.

Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив старший слідчий з особливих доручень Головного слідчого управління ГУ МВС України в місті Києві Сергій Ревенко.

«Відкрито кримінальне провадження і воно розслідується щодо подій, які були 2 грудня, стосовно блокування вулиць Грушевського, Шовковичної, Садової, Інститутської», - сказав Ревенко, повідомляє «УНІАН».

За його словами, встановлено низку осіб, які автомобілями в кількості близько 30 штук блокували рух по зазначених транспортних артеріях.

«Особи, яких викликали, навіть не мали уявлення, до чого це може призвести», - сказав Ревенко, маючи на увазі покарання, яке може бути застосоване до винних осіб, котрі вчинили такі дії.

Також Ревенко зазначив, що за блокування окремих доріг до адміністративної відповідальності було притягнуто двох народних депутатів, один з яких тричі. При цьому Ревенко не уточнив прізвища цих депутатів.

Нагадаємо, 2 грудня весь урядовий квартал був перекритий з різних сторін автомобілями та учасниками акції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

255