Прем'єр-міністр України Микола Азаров та глава уряду Російської Федерації Дмитро Медведєв під час зустрічі у вівторок у Москві обговорять ключові питання двосторонньої співпраці, а також великі російсько-українські проекти, повідомили в прес-службі уряду РФ.

«На переговорах передбачається обговорення ключових питань двостороннього співробітництва в торговельно-економічній, енергетичній, кредитно-фінансовій, науково-технічній, гуманітарній і культурній галузях, ходу реалізації великих спільних промислових та інфраструктурних проектів», - зазначають в уряді РФ, повідомляє «УНІАН» з посиланням на РІА «Новости».

Як повідомляється на сайті Кабінету Міністрів України, програмою візиту Азарова, крім зустрічі з Медведєвим, передбачається участь глави уряду України у засіданні Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав, а також неформальне спілкування з главами делегацій, які беруть участь у засіданні.

Крім того, заплановано підхід Азарова до представників українських ЗМІ.

Нагадаємо, 24 грудня прем'єр-міністр України Микола Азаров здійснить одноденний робочий візит у Російську Федерацію (Москва).

Як повідомлялося, з травня поточного року Україна бере участь у засіданнях Євразійської економічної ради як спостерігач.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3446