Команда юних банкірів з міста Красний Луч (Луганська обл.) стала переможцем першого всеукраїнського командного конкурсу юних банкірів, в якому брали участь слухачі бізнес-школи Юніорбанку з усіх міст України. Як повідомили в ЮніорБанку, для перемоги в конкурсі командам потрібно було не тільки успішно пройти всі етапи навчання у БізнесШколі, здати тести з економіки і фінансів, але і активно користуватися банківськими послугами на практиці.

Всіх учасників команди Юніорбанк відправив у Київ, де в день святого Миколая хлопці стали гостями прем'єрного показу нового діснеївського мультфільму «Крижане серце». Призерами рейтингу юних банкірів стали школярі з Снігурівки (Миколаївська обл.) та Ладижина (Вінницька обл.), які отримали подарунки від Юніорбанку - веселий новорічний командний турнір з боулінгу.

«У нашій БізнесШколі цікаві та корисні знання з економіки і банківської справи отримали понад 500 тис. дітей, - говорить керівник Юніорбанку Віолетта Єфименко. - З цього року ми розширили програми фінансової грамотності захоплюючими практичними заняттями, а також конкурсами, в яких кращі учні і БізнесШколи і команди школярів зможуть заробляти бали і отримувати подарунки і призи».

На початку січня в Україні стартує зимова сесія бізнес-школи Юніорбанку: ділові ігри та тренінги, стажування в банку, вивчення банківських послуг на практиці за допомогою Карти ЮНІОРА. Навчання в БізнесШколі доступне будь-якій дитині шкільного віку і абсолютно безкоштовне. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті.

Освітня програма Юніорбанку стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні Юніорбанк працює в Україні, Росії, Грузії і Латвії, об'єднуючи понад 500 тис. школярів. В рамках проекту ПриватБанк не тільки безкоштовно навчає фінансових послуг дітей та підлітків, але і підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

119