У вівторок, 24 грудня, в Москві прем'єр-міністр України Микола Азаров візьме участь у засіданні вищого органу управління Митного союзу Росії, Білорусі і Казахстану - Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав, а також, можливо, зустрінеться з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим. Про це йдеться у програмі візиту Азарова до Москви.

Передбачається, що орієнтовно о 14.00 мск літак Азарова прибуде в аеропорт «Внуково-2», після чого українська делегація вирушить до Кремля, де Азаров візьме участь у неформальному спілкуванні з главами делегацій країн Митного союзу.

Після церемонії фотографування глав делегацій Азаров візьме участь у засіданні Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав, повідомляє «УНІАН».

Після засідання глави держав Митного союзу і голова Колегії Євразійської економічної комісії (постійно діючий орган управління МС) зроблять заяву для ЗМІ.

На даний момент опрацьовується можливість організації робочої зустрічі Азарова з Медведєвим.

24 грудня в Москві відбудеться засідання Вищої Євразійської економічної ради (ВЄАЕР) на рівні глав держав Росії, Білорусі і Казахстану.

Президенти обговорять основні напрямки інтеграційної взаємодії держав - членів Митного союзу (МС) і Єдиного економічного простору (ЄЕП), а також хід роботи з формування до 1 січня 2015 року Євразійського економічного союзу (ЄАЕС).

Також будуть розглянуті питання підготовки та реалізації «дорожніх карт» щодо приєднання Киргизії і Вірменії до євразійських інтеграційних структур.

За підсумками засідання ВАЕС заплановано підписання низки спільних рішень у сфері єдиної митної політики, регулювання діяльності природних монополій і правил конкуренції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

320