Іспанський футбольний клуб «Барселона» відкриє у Сумах своє представництво.

Про це повідомив голова Федерації футболу Сумської області Юрій Чмирь.

«Керівництво провідного футбольного клубу Іспанії офіційно підтвердило відкриття філії в Сумській області. Це - серйозний крок до розвитку професійного футболу в області. Стандарти та найкращі традиції клубу «Барселона» будуть поширюватися на території регіону. Підтримка керівництва області дасть поштовх юним вихованцям сумської «Барси» потрапити у великий футбол», - підкреслив Чмирь.

За його словами, офіційну угоду з ФК «Барселона» буде підписано у січні наступного року, а домовленості про створення в Сумах на території дитячого футбольного центру «Барса» філії провідного іспанського клубу було досягнуто у жовтні під час відвідування центру представниками клубу на чолі з директором департаменту з відкриття академій ФК «Барселона» Реєсом Монтесіносом, повідомляє «УНІАН».

Тоді іспанська сторона висловила готовність почати в Сумській області масштабну роботу зі створення свого представництва, яке б працювало тут за клубними стандартами. Місцем розташування філії був обраний дитячий футбольний центр «Барса», який відкрився торік і де зараз займаються близько 800 спортсменів.

«Подібне представництво ФК «Барселона» стане першим не тільки в Україні, але й на території країн СНД», - підкреслив Чмирь.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

245