Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 13 по 20 грудня.

«Мене це обурювало й обурює до сьогоднішнього дня. Я теж хочу знати правду», - Президент Віктор Янукович про те, що хоче знати правду про події 30 листопада на Майдані.

«Банкрутство і соціальний колапс. Ось такий новорічний подарунок чекав би Україну в цьому випадку», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що підписані угоди з РФ врятували Україну від банкрутства і соціального колапсу, які настали після підписання Асоціації з ЄС.

«Циркову виставу ми влаштовувати не будемо, і новорічний настрій підвищувати за рахунок бійок у сесійній залі теж не будемо», - лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов про можливе силове розблокування парламенту.

«Це такий, як кажуть, удар, із серії заборонених. По народу. По державі», - Президент Віктор Янукович про акції на Майдані Незалежності.
 
«Це прояв політичної драматургії», - секретар РНБО Андрій Клюєв про звинувачення в свою адресу щодо силових дій проти мітингувальників.

«Політичні авантюристи живуть на довірі суспільства. Вони ораторським мистецтвом прикривають свою фактичну безпорадність, непрофесіоналізм і безвідповідальність. Подивіться, скільки у нас артистів, які говорять, а люди продовжують вірити»,- Президент Віктор Янукович про популізм в українській політиці.
 
«Це просто дурість, незнання законів і піар-акція», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про заяву опозиції провести дострокові вибори ВР і Президента.

«Якщо у мене, умовно кажучи, рейтинг буде маленький, я не буду країні заважати розвиватися, йти вперед», - Президент Віктор Янукович про те, чи піде на другий термін.
 
«Так довго не може бути і вічно так не може бути. Давайте підемо додому, і кожен у своїй родині хай готується до таких великих свят як Різдво, Новий рік, а там…
поживемо - побачимо», - регіонал Володимир Олійник про мітинги на підтримку Президента.
«Будь-який господар ніколи не розкриває свої карти до кінця», - Президент Віктор Янукович про те, що було б у разі підписання з РФ угоди про кредит.

«Досвідчений автомобіліст у такому випадку знижує швидкість, а якщо погодні умови стають такими, що їхати небезпечно, - навіть зупиняється», - прем'єр-міністр Микола Азаров про паузу в євроінтеграції.

«Вже скоро католицьке Різдво, Новий рік, відповідно путівки і квитки вже на руках, тому я на 100% упевнений, що ніяких змін у графіку роботи ВР не буде», - регіонал Володимир Макеєнко про те, що нардепи вже готові їхати на новорічні свята.

«Я не прихильник рубати з плеча. Кадри ми повинні берегти. Ми повинні до людей ставитися дбайливо», - Президент України Віктор Янукович про можливі кадрові рішення у владі.

«Вони думають, що хтось із них стане президентом, але насправді, якщо вони кимось і стануть, то маріонетками, яких смикатимуть за ниточки їхні заокеанські господарі», - регіонал Михайло Чечетов про лідерів опозиції.

«Ми їх не дуже балуємо, я вам скажу, хлопці ростуть в таких умовах - багато вчаться, багато займаються спортом... Я хочу, щоб вони росли серйозними чоловіками», - Президент України Віктор Янукович про своїх онуків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1124