Голова Верховної Ради Володимир Рибак пояснив відсутність Президента Віктора Януковича на черговому засіданні загальнонаціонального круглого столу «Об'єднаємо Україну» у п'ятницю його завантаженістю та міжнародними зустрічами.

Про це він сказав журналістам після засідання круглого столу.

«Ну чому (не прийшов)? Він (Янукович) сам собі не наданий, у нього є дуже багато зустрічей на міжнародному рівні і з дипломатичними представництвами...», - сказав Рибак.

При цьому голова Ради вважає проведення круглих столів дуже хорошою практикою, але виступає за активнішу участь у них представників громадських організацій, які беруть участь у Євромайданц, повідомляють «Українські новини».

У той же час, за особистим переконанням Рибака, зараз називати мітинг, що проходив на Майдані Незалежності, Євромайданом не зовсім коректно.

«Чи відповідає Майдан (назві) Євро? Питання саме Євромайдану відходить (зараз) на другий план - ось що вже погано... з'явилися політичні гасла, з'явилася риторика виборчої системи», - вважає Рибак.

Нагадаємо, сьогодні в Національному палаці мистецтв «Україна» відбулося чергове засідання загальнонаціонального круглого столу «Об'єднаємо Україну».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271