Україна прийматиме рішення, виходячи з власних інтересів, тому всі охочі співпрацювати повинні пропонувати країні справедливі партнерські умови.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» написав народний депутат, заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Олег Царьов.

«Дивлюся заяву Президента України Віктора Януковича. Він привіз трохи менше десяти мільярдів доларів інвестицій з Китаю і трохи більше сорока мільярдів доларів - з Росії. Це унікальні угоди, при цьому він сам скромно називає їх звичайними. Вся справа в тому, що відносини сусідів повинні будуватися на доброзичливій взаємовигідній основі. Начебто все просто, але журналісти ніяк не можуть цього зрозуміти», - зазначив політик.

«Головні висновки. Перше. Україна прийматиме рішення, виходячи з власних інтересів. Тиснути і переконувати Україну не має сенсу. Хочете співпрацювати - пропонуйте справедливі партнерські умови. На відповідність таким критеріям Україна готова розглядати Угоду про асоціацію з ЄС. Ці і всі подальші запропоновані проекти будуть прийматися виключно з того, вигідні вони для України чи ні.

Друге. Зі своїми внутрішніми проблемами ми, українці, розберемося самі. Ми нікому не дозволимо втручатися в наші внутрішні справи», - резюмував Олег Царьов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

124