Завдяки виваженій національно-патріотичній позиції Президента України Віктора Януковича вдалося врятувати державу від економічної і політичної катастрофи. Про це заявив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Григорій Смітюх, повідомляє прес-службі ПР.

Народний депутат висловив переконання в тому, що відносини України і РФ мають велику перспективу. «Саме виважена позиція Президента України, спрямована на підтримку національних інтересів, дозволила врятувати країну, адже наші інтереси - і на Сході, і на Заході», - заявив він.

Смітюх закликав політиків сконцентрувати свої зусилля на підтримку перспективних національних проектів. «Це буде суттєва робота, яка дасть конкретний результат, і її не потрібно відкладати на завтрашній день. Але, критикуючи дії керівництва країни, опозиція не пропонує жодної альтернативи», - додав він.

Політичні гасла опозиціонерів, за його словами, не дають можливості стабілізувати ситуацію в країні. «Необхідно, щоб всі опозиційні сили уважно прочитали документи, які були підписані (у РФ. - Ред.). Необхідно, щоб опозиціонери припинили закликати людей до страйків, а сконцентрували свої зусилля над роботою щодо прийняття державного бюджету. «Заради майбутнього необхідно забути про свої політичні амбіції. Потрібно працювати над виходом країни з економічного і політичного протистояння. Той, хто виступає проти такої позиції, - працює проти України», - підкреслив парламентарій.

Він додав, що «успіх країни залежить і від консолідованої позиції всіх патріотичних сил. Виваженість, згода і єдність країни - гарантія успішного і щасливого майбутнього». Політик також висловив переконання в тому, що Президент проведе кардинальну реорганізацію виконавчої влади, де першим і головним пріоритетом стануть кадрові питання.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

133