Президент України Віктор Янукович вважає, що кадрові рішення в країні повинні бути обдуманими і справедливими. Про це він заявив в інтерв'ю представникам українських ЗМІ.

Президент зазначив, що коли йдеться про врегулювання питань, які сьогодні відбуваються в країні, і стає видно, що до кризи призвели недоліки тих чи інших чиновників, у разі необхідності, потрібно приймати кадрові рішення.

«Але це повинно бути завжди глибоко продумано і справедливо. Тобто в основі прийняття рішення завжди повинні бути покладені справедливість мети, якої ми досягаємо і, звичайно, законність. Я не прихильник рубати з плеча. Ніколи. Кадри ми повинні берегти. До людей ми повинні дбайливо ставитися також. Але якщо є необхідність, або хтось недопрацьовує чи неефективно працює, або його робота приносить якийсь негатив суспільству, звичайно, їх потрібно міняти. І ми такі висновки зробимо», - сказав Глава держави.

Як раніше повідомляв ForUm, голова Верховної Ради України Володимир Рибак заявив, що переформатування складу Кабінету Міністрів відбудеться після того, як Президент України Віктор Янукович проаналізує роботу кожного члена уряду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

128