Двох громадян Молдови, які на автомобілі прорвалися через молдовський кордон, затримали в пункті пропуску «Виноградівка» в Одеській області українські прикордонники. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Згідно з повідомленням, інцидент стався вчора. Інформація про те, що легковий автомобіль марки «БМВ» італійської реєстрації прорвався через кордон у пункті пропуску «Вулканешти», надійшла від молдавських прикордонників майже о 2 годині ночі. Правоохоронці відділу «Болград» відразу зупинили порушників, застосувавши засоби для примусової зупинки автомобілів і викликавши додаткові наряди.

Порушники спробували розвернутися, проте зіткнулися з вантажівкою, які знаходилася перед в'їздом у пункт пропуску, і були затримані правоохоронцями. В автомобілі перебувало двоє громадян Молдови без документів, що дають право на перетин державного кордону. Крім того, у чоловіків були явні ознаки вживання спиртних напоїв.

Про затримання одразу повідомили співробітникам ДАІ. Предметів, заборонених для ввезення в Україну не виявлено.

За дане правопорушення на жителів молдавського міста Кахул складено документи адмінпровадження та накладено штраф у розмірі 3400 гривень на кожного. Після проведення процесуальних заходів затриманих передали молдавським прикордонникам.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

88