Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що Верховна Рада планує розглянути проект державного бюджету на 2014 рік у першому читанні. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, він повідомив журналістам у кулуарах, відповідаючи на питання, яке рішення щодо бюджету було прийняте на засіданні фракції ПР.

«Є рішення і ми сьогодні готові розглядати його у першому читанні. Зараз будемо дивитися, як зал вирішить, так і буде», - сказав Єфремов.

Крім того, він уточнив, що комітети з питань бюджету та фінансів можуть розглянути проект бюджету сьогодні. Він також додав, що депутати від фракції ПР його вже вивчили.

«У нас була вся ніч для вивчення, ще півтори години ми розглядали бюджет на фракції. Сьогодні ми не готові голосувати за нього в цілому, виникло багато питань, але основні показники я знаю. Дефіцит бюджету - 3,6% ВВП, інфляція - 4,3%, газ - ціна закладена дещо інша з урахуванням ПДВ. Дохідна частина близько 500 млрд грн, видаткова частина перевищує дохідну на 3,6%», - розповів Єфремов.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів запропонував Верховній Раді прийняти державний бюджет на 2014 рік з доходами 392,404 млрд грн. та витратами 447,294 млрд грн.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

116