Ніякого перетягування канату з Євросоюзом щодо України немає. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає РІА «Новости».

«Я думаю, що, звичайно, зараз у наших українських партнерів емоцій з надлишком. Вони, на жаль, підігріваються різними гостями з-за кордону, які ходять по Майдану. Це ще більше робить емоції надлишковими. Коли хтось не в змозі впоратися зі своїми емоціями, вони можуть приходити до таких висновків, робити такі висновки, які, напевно, далекі від того, щоб претендувати на об'єктивність», - сказав Пєсков в інтерв'ю телеканалу «Росія 24», відповідаючи на питання про критику російських ЗМІ з боку представників опозиції, і влади Києва.

«Ніякого перетягування канату з ЄС щодо України немає і не було», - підкреслив прес-секретар глави держави.

Нагадаємо, Президент Російської Федерації Володимир Путін повідомив, що Росія розмістить у цінних паперах українського уряду частину своїх резервів з Фонду національного добробуту (ФНД) обсягом $15 млрд.

Вчора ВАТ «Газпром» і НАК «Нафтогаз України» підписали доповнення, яке дає можливість «Газпрому» знизити ціну газу для України майже на третину.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

382