ФК «Арсенал» (Київ), виключений з чемпіонату України з футболу сезону 2013-2014 років і позбавлений фінансування, може отримати грошову допомогу від іноземного інвестора. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

«Знайдені небайдужі до долі українського футболу люди, готові надати фінансову допомогу. На даний момент один іноземний інвестор висловив своє бажання розглянути можливість своєї фінансової участі в справі відродження «Арсеналу», - сказано в повідомленні.

Як відзначили в клубі, ініціативна група вболівальників разом з кількома ветеранами «Арсеналу» прийняли рішення і поставили за мету - відродити клуб найближчим часом.

«Спільно з гравцями команди, яким небайдужа доля клубу, вони розробили спільний план по відродженню ФК «Арсенал» (Київ). Вже пройдений величезний етап роботи: розроблено бізнес-план, бюджет, готуються документи на реєстрацію юрособи та залагоджуються формальності», - йдеться в повідомленні.

«Ініціативна група вболівальників і футболісти «Арсеналу» з оптимізмом дивляться в майбутнє і впевнені в одному - «Арсенал» повинен жити. Це не кінець історії, це - початок нового розділу», - підсумували в клубі.

Нагадаємо, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв рішення про виключення ФК «Арсенал» (Київ) з розіграшу Кубка України 2013/2014.

В лютому 2013-го року футбольний клуб викупив народний депутат України Олександр Онищенко. 2 жовтня він вийшов з проекту, пояснивши свої дії тим, що колишній власник ФК Вадим Рабінович не передав йому повний пакет документів для володіння клубом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

4146