Уряд на сьогоднішньому засіданні розгляне проект державного бюджету України на 2014 рік. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду, передає кореспондент Forum'у.

«Рішення, прийняті вчора, дозволили Кабміну зробити реалістичний збалансований проект держбюджету на 2014 рік і сьогодні ми його розглянемо. Не буду приховувати, що це, напевно, найважчий з 19 бюджетів, в ухваленні яких я брав участь. Всі ви знаєте, в яких екстремальних політичних умовах ми прийшли до розгляду цього проекту.

Азаров упевнений, що в умовах світової кризи Україна чи не єдина європейська країна, яка «продовжує політику соціальних стандартів, збільшення заробітних плат і пенсій, а також рівня соцгарантій».

Нагадаємо, президент Російської Федерації Володимир Путін повідомив, що Росія розмістить у цінних паперах українського уряду частину своїх резервів з Фонду національного добробуту (ФНД) обсягом $15 млрд.

Учора ВАТ «Газпром» і НАК «Нафтогаз України» підписали доповнення, яке дає можливість «Газпрому» знизити ціну на газ для України майже на третину.


Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

138