Двох гірників, які постраждали в результаті аварії на шахті «Свято-Покровська», переведено на лікування в Донецький інститут невідкладної і відновної хірургії ім. В.Гусака, повідомляє Управління інформаційної політики та з питань преси Донецької облдержадміністрації.

Один з шахтарів знаходиться у важкому стані, інший - середнього ступеня тяжкості.

«11 гірників лікуються у стаціонарі обласної лікарні профзахворювань. Їхній стан задовільний», - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в Департаменті охорони здоров'я облдержадміністрації, при ліквідації наслідків аварії на «Свято-Покровській» постраждали двоє рятувальників. Вони отруїлися рудничним газом. Їхній стан лікарі оцінюють як середнього ступеня тяжкості. Бійці ДержНС перебувають в стаціонарі Донецького обласного клінічного територіального медичного об'єднання.

Як раніше повідомляв ForUm, 16 грудня об 11.44 в похилому хіднику № 2 пл. (тупикова виробка) шахти «Свято-Покровська» ТОВ «Техінновація» в Олександрівському районі Донецької області в результаті пожежі загинули чотири гірники. За уточненими даними, на момент аварії в шахті знаходилися 25 осіб, на аварійній ділянці - 18.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

128