Міліція перевіряє інформацію про те, що пікетувальники обікрали склад у приміщенні КМДА.

Як повідомляє УЗГ МВС України, 16 грудня близько 12.20 до чергової частини Шевченківського райуправління внутрішніх справ столиці по спецлінії «102» надійшло повідомлення від представниці КМДА, відповідальної за надання послуг громадського харчування і торгівлі.

Вона повідомила, що пікетувальники зірвали двері в склад КМДА і повиносили звідти речі. Серед них - столові прилади (тарілки, чашки, келихи, тарілки, виделки, ложки тощо) та кухонна техніка (мікрохвильові печі, фритюрниці, електрочайники тощо).

«Працівниця КМДА пішла в приміщення їдальні і побачила, що там перебувають близько 20 громадян в масках. Біля них перебувало майно, винесене з складу. Жінка звернулася до громади з проханням повернути речі. Один з невідомих, який представився заступником коменданта КМДА, повідомив, що всі ці речі вже знаходяться на їхньому балансі, тобто належать їм. Після цього невідомі вигнали жінку з приміщення їдальні. До приїзду співробітників міліції вхідні двері в приміщення їдальні були закриті і забарикадовані зсередини», - йдеться в повідомленні.

На даний момент міліція з'ясовує точний перелік винесених речей і суму матеріального збитку. Розслідування проводять працівники Шевченківського райуправління внутрішніх справ.

Дії зловмисників, які винесли майно зі складу, попередньо можуть бути кваліфіковані за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене цією статтею - до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

178