ПриватБанк пролонгував дію кредитної лінії в розмірі 700 тис. грн, наданої унікальному українському підприємству - виробнику бурових реагентів для нафтогазової промисловості ТОВ «Автотехпром». Як повідомили в банку, кредит буде використаний для поповнення оборотних коштів підприємства, що дозволить збільшити обсяги закупівлі сировини і поставок продукції як в Україну, так і за кордон.

«Олександрійський «Автотехпром» - це унікальне високотехнологічне виробництво, продукція якого поставляється провідним нафтогазовидобувним компаніям,- сказав директор Кіровоградського регіонального управління Приватбанку Ростислав Масло. - Банк завжди підтримував і буде підтримувати такі підприємства доступними кредитними програмами».

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування різних секторів бізнесу, і насамперед виробництва та сільського господарства, з початку року ПриватБанк виділив більше 11 мільярдів грн. На сьогоднішній день кредитами банку користуються понад 275 тисяч підприємств і підприємців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

116