Прем'єр-міністр Микола Азаров привітав працівників державної виконавчої служби з нагоди професійного свята, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Забезпечення своєчасного, повного і неупередженого виконання рішень, передбачених законом, є важливим фактором утвердження України як демократичної правової держави, закріплення у свідомості суспільства почуття поваги до закону», - зазначив він.

Прем'єр упевнений, що державні виконавці завжди будуть докладати всіх зусиль для забезпечення прав і законних інтересів громадян, гарантованих Конституцією України.

«Ваш професіоналізм, сумлінність, високі людські якості і почуття відповідальності за доручену справу повинні бути запорукою дотримання в державі принципів законності, справедливості та верховенства права. Бажаю Вам незгасної енергії, мудрості та подальших професійних звершень. Нехай Ваше життя буде сповнене миром і злагодою, а щедра доля дарує добробут і сімейний затишок», - сказано в привітанні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

114