У Львівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді надійшло повідомлення від жительки міста про сім'ю, яка живе в одному з колекторів теплопостачання на території ЛКП «Вулецьке», повідомляє Львівська міськрада.

Фахівці з соціальної роботи Франківського району оперативно відреагували і в результаті проведеної роботи знайшли сім'ю ромської національності з Ужгорода у складі 3-х дорослих і 2-х дітей, п'яти і десяти років, які жебракували у Львові.

Сім'ю передали працівникам Франківського райвідділу міліції для подальшого розслідування та влаштування дітей у дитячий притулок.

Під час інспекції встановлено, що у дітей ніколи не було свідоцтв про народження, а 10-річний хлопчик жодного разу не відвідував школу, не вміє читати і писати. Питання подальшої долі дітей і відповідальності батьків буде розглядатися на комісії з питань захисту прав дітей Франківського району Львова.

Нагадаємо, минулого літа у львів'ян забрали двох здичавілих дітей, які не вміли ні ходити, ні говорити, ні самостійно їсти. Медики визначили у братів фізичну і розумову відсталість.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

452