Повторні вибори у Верховну Раду пройшли організовано, без суттєвих порушень, які могли б вплинути на підсумковий результат. Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Євген Балицький.

«Судячи з тієї інформації, яка приходить в дані хвилини з Центральної виборчої комісії, у чотирьох з п'яти округів перемагають самовисуванці. При цьому не секрет, що опозиція покладала на своїх кандидатів величезні надії. Поки що все говорить про те, що наші опоненти набрали ще менше голосів, ніж у минулому році. До речі, крім повторних виборів у парламент, у країні також відбулися позачергові вибори у більш ніж 95 сільських та селищних ради. У 90% впевнену перемогу здобули саме представники Партії регіонів», - зазначив Балицький.

«У неділю протягом усього дня я мав можливість спостерігати за тим, як проходить процес виборів у столиці. Всі дільниці відкрилися вчасно, порушення, якщо й були, то тільки з боку опозиції. Не секрет, що в 223 окрузі боротьба йшла між самовисуванцем і «свободівцем». Так ось, представники «Свободи», не соромлячись, вели агітацію прямо на виборчих дільницях, протягом усього дня голосування «тиснули» не тільки на членів виборчих комісій, але навіть і на спостерігачів», - додав він. «Більше того, у суботу, в День тиші, коли будь-яка агітація заборонена виборчим законодавством, на своєму мітингу на майдані наші опоненти продовжували закликати людей голосувати за свого кандидата. Але підсумки голосування розставили все на свої місця. Кияни оцінили агресію, постійну брехню, що ллється з вуст опозиціонерів, зруйновані пам'ятники, псування державного майна, захоплення будівель та відвертий екстремізм», - підкреслив народний депутат.

«Кияни не хочуть ворожнечі та ненависті, яку пропагують наші опоненти. Вони хочуть спокою, перспективи для себе і своїх дітей. Їм не потрібна громадянська війна, протистояння і вічні акції протесту, які заважають нормальному життю», - підсумував він.

Нагадаємо, 15 грудня в Україні відбулися повторні вибори народних депутатів у п'яти одномандатних округах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

135