Фракція Партії регіонів не приймала рішення про відставку Кабінету Міністрів в цілому та окремих міністрів. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту Forum'у заявив лідер фракції ПР Олександр Єфремов, коментуючи інформацію про те, що ПР висунула перед прем'єр-міністром Миколою Азаровим вимогу переформатувати уряд.

«Це неправильна інформація, ця інформація, напевно, походить від людей, що мають до когось особисті питання. Сьогодні (в ході зустрічі глави уряду з представниками фракції ПР. - Ред.) дійсно обговорювалося питання роботи уряду. У тому числі депутати досить гостро висловлювали свою точку зору щодо роботи окремих міністрів. Але якісь рішення щодо відставки міністрів не приймалися», - зазначив він.

Єфремов також зазначив, що в ході зустрічі була досягнута домовленість з прем'єр-міністром Миколою Азаровим про те, що кожен депутат зможе подати свої пропозиції щодо недоліків у роботі міністерств. «Потім ми разом обговоримо і приймемо рішення», - додав він.

«Ми проти відставки Кабінету Міністрів. Ви знаєте, що Кабмін отримав вотум довіри в парламенті, тому він буде працювати», - підсумував парламентарій.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 16 грудня, прем'єр-міністр Микола Азаров провів нараду з Партією регіонів.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

211